Turnaj Chebská plážofka je za námi!

Turnaj Chebská plážofka je za námi!

První ročník turnaje v plážové házené „Chebská plážofka“ na plovárně Dřenice je minulostí. Na koupaliště dorazilo celkově 5 družstev (z Chebu a Rokycan). Odehrálo se 10 zápasů systémem každý s každým, kde v žádném nenastala remíza a tedy nedošlo na shoot-outy. Všechna družstva byla amatérská a nikdy předtím tento typ házené nehrála, i tak nebylo nouze o předvádění různých triků (nahazovačky, otočky, prohození pod nohou). Celý den svítilo sluníčko a myslím, že hodně z nás bude trošku osmahnutých, i tak jsme si turnaj užili a nikdo z něj neodešel bez újmy.

Pořadí: 1. Rokycany „bílý“ (4 výhry), 2. Rokycany „černý“ (3 výhry), 3. Cheb – starší dorost (2 výhry), 4. Cheb – mladší dorost (1 výhra), 5. Cheb – ženy/chlapy (0 výher)

Nakonec každý tým získal nějaké ceny a pamětní placku s originálním diplomem. Celý turnaj hodnotím velmi pozitivně a jistě příští rok zopakujeme.

Fotodokumentaci naleznete na odkazu v galerii hned, jak bude nahráno na naše stránky „Rajčete“.

Děkuji všem za účast, pomoc při rozhodcování, stoleček a podporu svazu, který dodal kvalitní míče na plážovou házenou, vaše trenérka Káťa. 🙂