II. ročníku Chebské plážofky je konec!

II. ročníku Chebské plážofky je konec!

Druhý rok s plážovou házenou v Chebu a také druhý ročník turnaje Chebská Plážofka. Prosluněný den s občasnými osvěžujícími přeháňkami využilo deset týmů z Prahy, Mostu, Rokycan, Strakonic, Lázní Kynžvart a Chebu ke sportovní rekreaci na plovárně Dřenice u Chebu a dobrovolně si zaběhali na písku. Turnaj v plážové házené se vedl v kamarádském duchu a zvládl se bez zranění. Každý tým si odehrál čtyři zápasy ve skupině a jeden další finálový o konečné umístění. Oproti minulému roku se již vyskytly zápasy, které skončily remízou a musely se zakončit speciálními trháky „shoot-outy“, což byla zajímavá zkušenost a podívaná. Jelikož se účastnila i zkušená družstva, ve kterým bylo i reprezentační zastoupení ČR, nebylo nouze o parádní podívanou na dvoubodové gólové situace. Dle odezvy hráček a hráčů se turnaj povedl a všichni si to užili. 

Ráda bych poděkovala všem, co mi pomáhali u stolku, rozhodčím z řad zkušených hráčů a fotografům, kteří fotili, když jsem hrála a odpočívala. Dále musím poděkovat za úžasné zázemí plovárny Dřenice, bez čehož by se tento turnaj nemohl uskutečnit, a za krásné originální ručně vytvořené poháry pro nejlépe umístěný ženský a mužský tým Jiřímu Kerďovi.

Děkuji všem hráčkám a hráčům, kteří se k Chebu přijeli podívat a těším se na další společný turnaj, třeba ve větším stylu.

Zdravím vám se spálenýma lýtkama ale dobrou náladou, organizátorka Katka Pokorná 🙂

Odkaz na celou obří fotogalerii najdete v GALERII. Snad si každý najde tu svou super fotku. 😀