Starší dorost na stříbrném místě!

Starší dorost bere stříbro!

Starší dorost ve velmi napjatém souboji o první místo s týmem SHK Kunovice nakonec padl o bod. I když jsme tyto soupeřky dokázali dvakrát porazit, bohužel se nepodařilo získat pár důležitých bodů na lehčích soupeřích z TJ Jiskra Otrokovice. Holky podávaly celý ročník krásné výkony, dávaly do zápasu srdíčko, nakonec nejlépe hrály, když jich bylo málo. Škoda, že to nevyšlo i tou sladkou třešničkou na dortu. Trenéři i celý klub vám děkuje za reprezentaci a těšíme se na další sportovní tréninky a úspěchy s vámi. Makejte dál, více a užívejte si sport! Děkujeme!

Nakonec ještě trocha statistiky. Jsme tým, který dal nejvíce gólů v lize (513), druhý za námi jsou Otrokovice (438). Nejlepší střelkyní a střelkyní 7m hodů je Tereza Pražáková (124 gólů z toho 42 z trestného hodu). Leona Slunečková dala 85 gólů, Petra Spálovská 70, Barbora Šatrová 61, Kateřina Brejchová 44, Klára Nečekalová 42, Karolína Dúcka 14, Diana Prokopová 14, Barbora Spálovská 12, Kristýna Tomanová 6, Kristýna Kerďová 5, Eliška Koubová 4 a Karolína Gläsnerová 2. 

Na 3. místě nejtrestanějších hráček je Barbora Šatrová s 15 obdrženými 2min tresty a 2 červenými kartami ze hry (3x2min v jednom zápase). Na 6. místě je Leona Slunečková s 10 dvouminutovými tresty, 3 žlutými kartami a 1 červené kartě ze hry. Tabulku nejtrestanějších hráček uzavírá Barbora Jelínková na 12. místě s 9 dvouminutovými tresty.

Náš tým odehrál 16 zápasů, kde získal 13 výher, 1 remízu a 2 prohry.